Få ordning i tillvaron

Tre suveräna handböcker med bra tips på hur man får ordning och reda lätt utan att det behöver bli ett gigantiskt projekt!

Goda råd av Nina Yunkers

 Goda råd av Nina Yunkers

Goda råd av Nina Yunkers

114kr på Bokus

Nina Yunkers samlade råd har blivit en räddare i nöden och det mest pålitliga uppslagsverket. Här finns några av de beprövade, klassiska lösningarna blandat med de senaste rönen. Boken ger svar på hur man behandlar fläckar av olika slag, tips om rengöring och klädvård, hur man tar hand om sin trädgård samt sköter sina smycken. Helt nya är kapitlen om segling och husbilssemester.

Nina Yunkers har tidigare utkommit med en rad uppmärksammade böcker, senast Ninas bästa råd (2008).

Ninas bästa råd

Ninas bästa råd

Ninas bästa råd av Nina Yunkers

114kr på Bokus

För oss som har ett hem med allt vad det innebär, som har en familj som spiller och kladdar ner sig, som har husdjur - finns tips i mängd om hur man på enklaste och billigaste sätt fixar det mesta som har gått galet!
Dessutom är boken rolig!

Ordning hemma : smarta tips för en enklare vardag av Brita Hahne

ordning och reda

Ordning hemma : smarta tips för en enklare vardag av Brita Hahne

186kr på Bokus

Föremål påverkar oss mer än vi tror och det skapar en dominoeffekt på annat i livet. Se till att omge dig med få saker som ger dig positiv energi.

Brita Hahne är en av Sveriges första och främsta ordningsexperter. Hon hjälper både företag och privatpersoner genom sitt företag Smpl Organiserad enkelhet. I den här boken guidar hon dig steg för steg till ett enklare liv, med smarta knep om hur du sparar både tid och pengar. Lär dig rensa ut onödiga tidstjuvar och behåll bara det du behöver och har glädje av att äga. Här får du tips och råd om hur du organiserar varje rum i hemmet, men även om planering inför och efter flytt. En praktisk handbok för alla stadier i livet, helt enkelt!

Posted in Dagens Tips, Rekommenderade böcker.