För över 10 år sedan provade jag dessa trekkingskor av märket Salomon

Vilken wow-upplevelse när jag provade dem och sedan blev de mina i 10 år i ur och skur! Och vilken sorg när jag fick slänga dem! 😥

-Affiliate för Stadium- 

SALOMON w xa pro 3d gtx

En otroligt bra ergonomisk sko som jag verkligen kan rekommendera om man har problem med rygg, höfter, hälar och knän. De är inte gratis men håller i många år och de är snygga så man kan ha dem i de flesta sammanhang! Och fötterna blir så glada 🙂

SALOMON w xa pro 3d gtxTrekkingskor med vattentät och ventilerande ovandel i GORE-TEX och med Contagrip-yttersula som ger bra grepp i alla typer av terräng, även på vått underlag. Skorna har också ett skyddande tåparti på ovandelen och ett 3D Advanced Chassis...Läs vidare här!

 

25% rabatt på skor!
Just nu får du 25% rabatt på alla skor med ett ordinarie eller medlemspris. Rabatten dras av automatiskt i kassan. Erbjudandet är giltigt till och med torsdag 22/11.

 

 

 

Posted in Blackfriday, Bra Erbjudanden, Rabattkoder & erbjudanden.