Inneboende behöver hemförsäkring

Billig hemförsäkring för student!

-Annons för ICA´s studenthemförsäkring-


Många gånger behöver man som inneboende ha en egen hemförsäkring fastän bostaden är försäkrad! En vanlig hemförsäkring omfattar nämligen endast familjemedlemmar, och som inneboende räknas du inte som en familjemedlem.

Om du är student kan du oftast teckna en studenthemförsäkring till rabatterat pris. Den ger oftast ett lägre försäkringsbelopp än vanliga hemförsäkringar, men det kan räcka om du inte har så mycket dyrbar egendom i studentboendet.

För att skaffa en hemförsäkring behöver du inte vara skriven på adressen. Det innebär att du kan fortsätta vara skriven hos dina föräldrar (och till viss del skyddas av deras hemförsäkring) och samtidigt teckna en hemförsäkring för ditt studentboende. På så sett är du skyddad mot eventuella skador du orsakar i studentboendet.

Nu har ICA studenthemförsäkring ett erbjudande på 125 kr i extra ICA-bonus på studenthemsförsäkringar! Erbjudandet gäller alla studenthemsförsäkringar köpta under kampanjperioden, även om försäkringen ska starta längre fram i tiden. Bonusen laddas på automatiskt 4-6 veckor efter att försäkringen är betald och gällande. Läs hela informationen här!

 

 

Posted in Rabattkoder & erbjudanden.