Stiftelsen Syskonen Johanssons Minnesfond

Stiftelsen Syskonen Johanssons Minnesfond

HEM Hem Info Ansökan

Minnesfond Stiftelsen Syskonen Johanssons Minnesfond Behöver Du hjälp eller vet någon boende i Hällestad församling som behöver det?
Du kan få ekonomisk hjälp till tandvård, glasögon, hörapparater, läkemedel med mera. Du kan också få ekonomisk hjälp vid till exempel sjukdom eller besvärliga familjesituationer. Självklart har vi tystnadsplikt. Stiftelsen Syskonen Johanssons Minnesfond förvaltas av Hällestads Rödakorskrets.
Stiftelsen har som ändamål att komplettera Hällestads Rödakorskrets förråd (sjukvårdsmaterial i skolor med mera) samt att ge ekonomiskt stöd till behövande i Hällestads församling. Fonden sammanträder cirka 4 gånger per år.
 
Hällestads Röda Kors-krets 75 år Hällestads Röda Kors-krets bildades 1930. Det har vi firat med en Jubileumsfest i augusti 2005. Vi har även gett ut en Jubileumsbok "Hällestads Röda Kors-krets 75 år". Boken finns att köpa hos någon av Röda Korsets styrelsemedlemmar , På Gallerie Sonstorp och i Finspångs bokhandel. Vi kommer också att dela ut en Jubileumsreflex till alla skolbarn i Hällestads församling. För mer information om Hällestad Röda Kors-krets kontakta gärna Ordförande Britt-Marie Nimrodsson 0122 - 600 51 nimrodssons@telia.com
 
Det är en glädje för Hällestad Röda Korskrets att kunna förvalta denna fond som vi hoppas kan komma till glädje för behövande i Hällestad socken under många år framöver. Stiftelsen har till ändamål att komplettera Hällestads Röda Korskrets förråd samt att stödja behövande inom Hällestads församling. Stiftelsen sammanträder cirka fyra gånger per år. Skriftliga ansökningar för utdelning av stiftelsens medel diskuteras vid dessa tillfällen Ansökan är naturligtvis konfidentiell. Välkommen med skriftlig ansökan till:
Tveka inte att kontakta någon av oss!
<Hämta Ansökan som PDF>

Hämta ANSÖKAN

Ansökan
rokslid@telia.com

Ansökan

HemInfoHämta ANSÖKAN
 
Posted in Fonder & Stipendier.