Drömmer om ljuvliga krikon som dinglar i trädkronorna och de är alldeles gratis ?

Håll utsikt på vår och tidig sommar efter träd som blommar, anteckna gärna var du har sett dem, för när de slutar blomma är det lätt att glömma dem. Sedan kan du titta igen efter någon månad om det börjar komma frukt! Finns mycket frukt vid allmänningarna som många missar. Investera i en frukt /äppelplockare, annars blir nästan omöjligt att få tag i frukten.

På bilderna är det krikon, en blandning mellan körsbär och plommon, jätte söta och goda men ibland kan det dyka upp någon som är fadd. Har också testat att fröså dem, och jag kan meddela att de är jätte lättsådda och växer fort, frågan är hur barnen kommer att smaka, men träden kommer att blomma i alla fall och det är ju tillräckligt kul! ?
Posted in Dagens Tips.