Absolut den bästa kattleksaken jag har köpt plus att pengarna går till hemlösa katter ❤

En jätte simpel leksak men oj så kul tycker katten och sedan är den också lätt att använda för "lejontämjaren", det blir stora och spännande rörelser utan att man behöver göra så mycket. Har du en svårflörtad katt eller en katt som behöver gå ned i vikt rekommenderar jag Cat Dancer!

Det är en hård vajer med hårda kartongbitar (troligtvis indränkt i kattmynta) i ändarna. Det enda minuset är att vajern kunde vara lite längre!

Föreningen Kattstallet

Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem. Sedan Kattstallet öppnade hösten 2006 har vi gett hem till mer än 3000 vanvårdade och övergivna katter. Samtliga katter blir kastrerade, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och ID-märkta.

Kattstallet drivs av Föreningen Kattstallet och har inga bidrag från stat eller kommun utan är helt beroende av ekonomiskt stöd från ideella organisationer, företag och privatpersoner.

Hos oss avlivas bara svårt sjuka katter på veterinärs rekommendation.

Vi avlivar inte katter för att de är förvildade eller för att de varit hos oss länge. Vi arbetar aktivt med att socialisera de skygga katter som kommer till oss. Alla katter vi tar emot får stanna i vår vård tills de får ett nytt permanent hem.

Genom kontakter med allmänhet, myndigheter och andra organisationer arbetar Kattstallet för att sprida information om god katthållning och för att höja kattens status i samhället.

Läs mer om Kattstallets verksamhet här

http://butik.kattstallet.se/

Posted in Dagens Tips, kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.