Mathjälpen

Vad är Mathjälpen?

 

Hur gör jag för att söka hjälp?
Läs mer om hur du gör för att ansöka om hjälp hos oss här: Söka hjälp

Hur gör jag för att hjälpa?
Läs mer om hur du gör för att hjälpa till här: Bli givare

I vilken valör ska jag köpa ett presentkort?
Du väljer själv hur mycket du kan och vill skänka, inget bidrag är för litet.

Vad ska en matkasse innehålla?
Många av våra givare tar själv kontakt med familjen och frågar vad de är i störst behov av men i slutänden är det du som givare som avgör vad och hur mycket du vill handla. Har du svårt att komma på en bra inköpslista så följer här några tips: Falukorv, potatis, ris, krossad tomat, fläsk-/blandfärs, ketchup, hårt smör (som man både kan ha på macka och steka i), ev bröd, havregryn, äppelmos, mjöl, ägg, mjölk, frukt och grönt (ca 300 kr).

Varför förmedlar ni bara presentkort och inte kontantöverföringar (ex Swish)?
Vi riktar vår hjälp främst till barnen i familjen och med ett presentkort på en matvarubutik är chansen därför större att hjälpen faktiskt går till barnen och inte läggs på någonting annat. Vi vill dessutom skydda såväl vår organisation som våra givare från bedragare som lockas av pengar...

För mer information tryck här!

Posted in Bra Erbjudanden, Dagens Tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.