Stiftelsen Martin Frossmarks minnesfond

Stiftelsen Martin Frossmarks minnesfond

Stiftelsen Martin Frossmarks minnesfond
Hörby Kommun
242 80 HÖRBY
0415-180 00

Stiftelsens ändamål är att avkastningen skall i första hand utdelas till lantbruksstuderande ungdomar från Östra Sallerups församling, i andra hand till ungdomar från samma församling för studier efter gymnasieskolan och i tredje hand till lantbruksstuderande ungdomar i Hörby kommun.Minst en tiondel av den årliga avkastningen skall läggas till kapitalet samt att i förekommande fall företräde skall ges åt ättling till testators föräldrar i upp eller nedstigande led och till lantbrukarsöner från Tormastorps by i Östra Sallerups socken

 

Posted in Fonder & Stipendier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.