Bästa kattsanden!

Cat's Best Öko Plus kattsand

 Cat's Best Öko Plus kattsand är absolut de bästa alternativet. Det är 100% biologiskt nedbrytbart, kan komposteras, spolas ned i toaletten eller läggas i bioavfallet.

Fördelar

  • Dammfritt
  • Klumpar ihop sig av vätska
  • Inte lika tungt som sand
  • kan spolas ned i toaletten
  • Luktfritt om man håller efter

En klar fördel att det kan spolas ned i toaletten så avföringsdoften försvinner direkt och inte ligger kvar i någon påse i hemmet. Och sedan jag fick veta att den traditionella klumpbildanden sanden inte är brännbart, inte ens vid slutstation av sophanteringen så är denna kattsand inte ett alternativ längre.

En annan fördel medCat's Best Öko Plus kattsand är att det är helt dammfritt. Öko plus är gjort av papp- och trämassa så klumparna är lite porösare men man lär sig fort tekniken att ta upp klumparna och släng ned i toaletten.

Den enda nackdelen är att katten får med sig lite spån ur lådan men mycket bättre än cement- och grustassar.

Sammanfattningsvis är jag och min katt jätte nöjda!

Har provat kattströet nu i ett år och fått upp en smart "tabortteknik" genom att skrapa långsamt längs botten och skjuta allt rent strö till ena sidan till man stöter på klumpar. Det är bra att inte har för mycket strö i lådan och istället fylla på med några dl var tredje dag!

Cat's Best ÖkoPlus »

Posted in Bra Erbjudanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.