Ökoplus är helt klart det bästa kattströet! Miljövänligt, klumpar sig och luktfritt!

Vi har Ökoplus och är jätte nöjda! Katten med ?!

bästa kattströet

Cat´s Best Original, efterföljaren till Cat’s Best Öko Plus kattsand, är betydligt drygare än vanligt klumpbildande kattsand eftersom vätskan binds mycket effektivt i kapillärerna i de naturliga växtfibrerna. Därigenom är Cat’s Best Original också sparsammare i förbrukningen och betydligt mer ekonomiskt är många andra sorters kattströ. Mer än 3000 positiva omdömen kan inte ha fel!

Arbetet med att städa och fylla kattoaletten reduceras till ett minimum eftersom Cat’s Best Original består av teknologiskt förädlade aktiva träfibrer som upptar väta och lukt effektivt och sedan stänger inne dessa. Därför kan sanden användas mycket längre i lådan – upp till sju veckor. Det betyder mindre arbete och lägre kostnader för kattsand! Övertyga dig själv om Europas nr 1 kattsand – för välmående katter och perfekt för känsliga näsor.

Cat´s Best Original i överblick:

  • Kattströ av växtfibrer
  • Extremt luktbindande, doftar naturligt gott, utan konstgjorda tillsatser
  • Kan slängas i komposten och är till 100 % biologiskt nedbrytbart: kattoaletten kan tömmas i komposten eller i biotunnan (observera lokala bestämmelser), de dagliga klumparna kan kastas i toaletten
  • 100 % luktabsorberande aktiva träfibrer: fina växtfibrer används vid tillverkningen av kattsanden, de härstammar från regional, obehandlad tall och gran som fälls och rensas ur beståndet för att bevara naturliga, friska skogar (skogsvård)
  • Mycket drygt: grundfyllningen i kattlådan räcker i upp till 7 veckor, betydligt längre än konventionellt kattströ
  • Högabsorberande – upp till 700 % fuktupptag jämfört med den egna vikten
  • Klumpbildande och dammar mycket lite
  • Lätt att transportera
  • Kan kastas i toaletten: tillverkas av naturliga växtfibrer som, liknande toalettpapper, löses upp redan i toaletten och därför inte orsakar problem i vattenledningar eller reningsverk. Var noga med att spola ordentligt och en extra gång efteråt!
  • Mjukt mot tassarna

Tips:
Kasta bara mindre mängder i toaletten!
Endast enskilda klumpar ska spolas ner i toaletten!

 

Posted in Dagens Tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.