Tips på julklapp till mormor/farmor

Ekologiskt påslakanset i jätte fin kvalité med nedsatt pris

Produktbeskrivning: Randigt påslakanset från Gripsholm Eco Living i 100% ekologisk bomull av percalkvalitet*. Bäddsetet består av ett påslakan och ett örngott som stängs genom att man knyter vita bomullsband. Sängkläderna kommer snyggt förpackade i en tygpåse.

Färg: Vit/Ljusblå (lite åt det turkosa hållet)
Modell: Bedset Eco Tyra Percale - White/Light Blue
100% ekologisk bomull (GOTS)
Oeko-Tex Standard 100
Tvättas i 60 grader

Påslakan: 150x200cm
Örngott: 50x60cm

* Percale kvalitet innebär att man använder trådar som är extra tunna och fina. Trådarna vävs tät ihop och ger ett tyg som har över 200 trådar per kvadrattum. Resultatet blir ett tyg som är slitstarkt har en slät och mjuk yta.

GRIPSHOLM
Gripsholm ekologiska hemtextil är certifierad enligt GOTS standard (Global Organic Textile Standards). Målet för denna standard är att definiera kraven för att försäkra den ekologiska statusen på textilier, från skörd av råmaterial, genom miljö- och socialt ansvarsfull tillverkning och märkning för att tillhanda hålla en trovärdig försäkran till konsumenten.

ekologiskt påslakan

Posted in Julklappstips, Rabattkoder & erbjudanden.