Få bort skräp från ögat fort

Ögonskölj och ögonbadet är superbra att ha hemma!

-Annons för ögonskölj på Meds-Blink Cleansing Eye Wash med medföljande ögonbad på MEDS

Detta ögonbad är guld värt att ha till hands hemma! Sist fick jag ett envetet dunigt kattungehår i ögat som inte ville försvinna av sig själv. Visst! det finns en massa knep som att skära lök och gråta en skvätt men ögonbadet som medföljer är super effektivt. Och man kan ju naturligtvis också koka egen koksaltlösning och använda med ögonbadet. Jag rekommenderar att ni ställer er i duschen när ni tvättar ögat för det kan rinna en del men vad spelar det för roll när man blir av med skiten, gud vad skönt och vilken lättnad att bli bra på studs och inte tala om vad användbart när man har fått schampo eller kräm i ögat, fungerar lika bra då!

 

Posted in Dagens Tips.