Nu kan du bygga om din cykel till en ELcykel

Sätt på en framhjulsdriven elmotor på din cykel!

bygga om till elcykel

eKit 250W med 36/15Ah Rambatteri. Kitet inkluderar en 250W framhjulsdriven motor, controller, tumgas reglage, elektroniska bromshandtag och ett 36V / 15Ah Rambatteri. Detta är ett komplett ombyggnadskit som innefattar allt som behövs för att omvandla en cykel. Glöm inte att lägga till en av de valfria pedal assistans systemuppgraderingar.

Skulle det inte vara skönt att fortsätta cykla på sin egna älskade cykel men ändå aldrig behöva bekymra sig över att cykla upp för kullarna igen? Eller fortsätta cykla din vanliga cykeltur till jobbet utan att behöva komma fram täckt av ett lager svett? Nu kan du äntligen det! Detta elektroniska ombyggnadskit (eKit) kan du omvandla din kära cykel till en elcykel till en bråkdel av kostnaden. Detta kommer helt enkelt presentera en helt ny dimension av cykling för dig.

Finns att köpa på Fyndiq.se

Posted in Dagens Tips.