Stora tidningskedjor bombarderar nätet med bluffrabattkoder och tar all provision

Detta är verkligen inget stort världsproblem men tycker alla ska få veta vad många stora tidningar sysslar med på nätet!, de har falsk marknadsföring av rabattkoder och tar provision från alla bloggare!

Så här går det till! Om en surfare klickar på en reklamlänk på en blogg/hemsida som berättar om en produkt som besökaren blir intresserad får hen ofta förfrågan vid kassan "Har du en rabattkod?" Ja just det tänker köparen det ska jag kolla upp och googlar direkt på butik och rabattkod, det är detta många rabattkodsiter endast lever på och garanterat har Expressen och Aftonbladet också dessa löften om koder men i själva verket är det bara att de vill lura besökaren att klicka på deras "knappar" där det står rabattkod eller Gå till XXXsida och så visar det sig att ingen rabattkod finns eller behövs, ibland dyker till och med texten upp efter att man har tryckt "Det här erbjudandet behöver ingen rabattkod" och förtjänsten ( i och för sig bara några kronor men det blir många kronor när de tar från väldigt många bloggare) går till tidningen. Det är endast den hemsida besökaren trycker sist på som tar hem provisionen, det spelar ingen roll om köparen står kvar vid kassan på hemsidan och letar efter rabattkoder med ett annat öppet fönster.

Till och med affilatenätverken retar sig på att dessa sidor lurar till sig förtjänst och tycker det är osportsligt men det är inte förbjudet, än!

Se exempel nedan

Posted in Rabattkoder & erbjudanden.