Anmälan är öppen till Tusen Trädgårdar 2018

Bjuda in och besöka trädgårdar

Anna-Karin Fallhedens foto.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN
Äntligen är det dags att välkomna in till Tusen Trädgårdar 2018. Den 1 juli hoppas vi att du vill öppna din trädgård för besök. Anmälan är nu öppen på www.tradgardsriket.se. Alla som vill är välkomna att delta i detta unika trädgårdsarrangemang, där nybörjare, proffs och entusiaster möts och inspirerar varandra i en mångfald av trädgårdar i hela landet under en dag. Om du tidigare varit med på Tusen Trädgårdar vet du också hur enormt roligt och positivt det är att visa upp trädgården för andra likasinnade. Vi ses!

TUSEN TRÄDGÅRDAR – INSPIRERAR TUSENTALS
1 juli 2018 är datumet för nästkommande Tusen Trädgårdar. Ett arrangemang som vartannat år engagerar trädgårdsentusiaster i hela landet. Tusen Trädgårdar arrangeras av Riksförbundet Svensk Trädgård, Gunnel Carlsons Trädgårdsriket och Studiefrämjandet i samarbete med närmare tusen trädgårdsägare.

VI ÄR ALLA EN DEL AV TRÄDGÅRDSSVERIGE
Alla som har privata trädgårdar och alla offentliga trädgårdar: stadsparker, friluftsmuseer, botaniska trädgårdar, kyrkogårdar, slotts- och herrgårdsparker, plantskolor, handelsträdgårdar, koloniträdgårdar, skolträdgårdar, trädgårdar vid hembygds- och bygdegårdar – alla är välkomna att delta! De flesta av trädgårdarna är privata och bjuder in allmänheten att få ta del av trädgårdar som inte alltid är öppna för visning. Vilken trädgårdsskatt!

TA CHANSEN ATT VARA MED
Öppna upp din trädgård och finn odlingsglädjen i härliga trädgårdsmöten. Ett fantastiskt tillfälle att få inspiration och dela sin kunskap och nyfikenhet med andra, vilket gäller för såväl besökare som trädgårdsägare.
Det kostar ingenting att vara med och vi ställer inga andra krav på dig som trädgårdsägare än att du ska tycka det är roligt att visa din trädgård.

VI HJÄLPER DIG GÄRNA
Studiefrämjandet kan bistå med studiecirklar inför Tusen Trädgårdar, lokal marknadsföring, försäkring och handfasta tips. Riksförbundet Svensk Trädgård tillhandahåller trädgårdsrådgivning och en bred kunskapsbank på www.tradgard.org.

NYHETER!
Nya informationsfoldern för 2018 finns för nedladdning på www.tradgard.org/tusen
Nu finns vi även på Instagram @tusentradgardar, www.instagram.com/tusentradgardar

ANMÄLAN
Du registrerar din trädgård på www.tradgardsriket.se. Använd Registrera dig-knappen uppe till höger på sidan. Länk till instruktioner om hur du går tillväga hittar du här. Lycka till! www.tradgardsriket.se/sok-tradgardar/sa-gor-du.

KONTAKT:
Anna-Karin Fallheden, Riksförbundet Svensk Trädgård, anna-karin.fallheden@tradgard.org, www.tradgard.org/tusen
Gunnel Carlson, Trädgårdsriket, gunnelcarlson56@gmail.com, www.tradgardsriket.se
Lisa Malmgren, Studiefrämjandet, lisa.malmgren@studieframjandet.se

Pressmeddelande: www.mynewsdesk.com/…/dags-att-anmaela-sin-traedgaard-till-t…

#tusenträdgårdar #trädgårdsriket #riksförbundetsvenskträdgård #studiefrämjandet #trädgård #inspiration

 
 
 
 
 

Växthuskampanj

Posted in Dagens Tips, Trädgård.