Bli Club BR medlem gratis och få gratis inträde för ett barn per vuxen medlem

BR erbjudanden

Gratis inträde till LEGOLAND® för barn i Club BR

Erbjudandet gäller när du köper en vuxenbiljett i biljetthuset. Glöm inte Club BR-medlemskortet!

Gör så här:

När du köper en vuxenbiljett till fullständigt pris i biljetthuset på LEGOLAND® och visar upp barnets Club BR-medlemskort så får barnet gratis inträde till LEGOLAND®. Erbjudandet gäller för ett besök för ett barn (3–12 år) mellan den 24 mars och den 28 oktober 2018.

Värde: 460 kr. Max ett barn per betalande vuxen. Biljetten ingår i ett paketerbjudande och kan inte kombineras med biljetter som köpts i förväg (inklusive onlinebiljetter) eller andra rabatter. Erbjudandet kan inte bytas mot pengar eller andra typer av biljetter. 

Se öppettider på LEGOLAND.dk

 
Posted in kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.