Vinn en ny uteplats!

Vinn en ny uteplats!

Fasar du inför sommarens fester och myskvällar utomhus? Riskerar utemöblerna att rasa ihop och gästerna att somna på grund av tråkig miljö? Nu ger K-rauta dig chansen att vinna en personlig projektplanerare och stylist som gör om din uteplats till ett partypalats inklusive produkter till ett värde av 50.000 kronor.

Grannfesten är på gång, släkten ska komma på grillkväll, kräftskivan är i annalkande. Supertrevligt, men det finns ett problem: Din uteplats bokstavligen skriker ”Gör om mig!” och behöver en extrem make over för att skapa den perfekta fonden till sommarens alla kalas. Under perioden 6-13 juni ger K-rauta dig chansen att vinna en lösning på problemet.

För att delta: Posta en bild på din uteplats, ge en kort beskrivning av din uteplatsdröm och nämn din bostadsort på vår facebooksida. Du behöver vara tillgänglig för medverkan i en reklamfilm som spelas in i samband med att vår projektplanerare kommer hem till dig 19-20 juni. Tävlingen pågår mellan 6-13/6 kl: 18.00 och vinnare utses av vår jury 15/6. Denna tävling är ej sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, se alla tävlingsvillkor nedan.

Lycka till, och må Sveriges tråkigaste uteplats vinna!

Tävlingsvillkor

  • Tävlingen pågår mellan 6 – 13 juni
  • För att delta i tävlingen ska du ta en bild på din uteplats, lägga upp i kommentarsfältet på tävlingsinlägget på Facebook samt skriva en kort motivering till varför du ska vinna en makeover av din uteplats
  • Den bästa bilden och motiveringen väljs ut av en jury med representanter från K-rauta AB och beslutet kan inte överklagas
  • Tävlingsvinnaren kontaktas och publiceras på Facebook den 15 juni
  • Priset är en makeover av uteplats eller balkong inför midsommar till ett värde av 50 000 kr
  • Tävlingsvinnaren måste vara tillgänglig för att ta emot tävlingspriset 19 eller 20 juni
  • Genom att delta i tävlingen godkänner du medverkan i K-rautas marknadsföringsmaterial som kommer produceras under projektet
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren
  • Anställda vid K-rauta samt deras anhöriga får inte delta i tävlingen