Framtidens gymkort med stort utbud

Ett gymkort som passar den som vill ha stor variation

-Inlägget innehåller reklam för det mångsidiga gymkortet SWIFTR-

Prova på Sveriges mest mångsidiga gymkort! Swiftr är det nya populära gymkortet a´la Spotify som alla pratar om. Med över 200 studios och 1500 klasser i veckan kan du välja fritt mellan gymträning, yoga, pilates, klättring, tennis, simning, + mycket mer utan att binda upp dig med bindningstid eller på ett enskilt gymkort! Det finns alltid något nytt och spännande att testa och alla anläggningar är handplockade för sin kvalitet och passion. Att träna med Swiftr passar såväl dig som är nybörjare, som dig som elitsatsar och vi har ambitionen att alltid finnas tillgängliga nära dig.

Se här vad din stad kan erbjuda dig!

Tryck här!

Träna först, bestäm sen

Provträna 2 gånger under 14 dagar innan du bestämmer dig.

För mer information