Vegetarisk kulinarisk kruska

Vegetarisk middag

vegetarisk wok

R E C E P T

2 morötter (färdigskurna från frysen, brukar skala alla morötter på en gång och lägga det i frysen som jag inte ska använda, så går det fortare att göra grönsaksrätter till vardags)

Fin lökblast från färsk lök (färdigskuren från frysen)

1 paket minitomat, delade en gång

Champinjon, färska, hoppas på Karl Johan eller kantarell nästa gång

2 dl crème fraiche

2 msk chili pesto Garant

2 msk kikkoman

Broccolibuketter (frusna från Lidl)

Små fina ärtor (frusna från Lidl)

Feta ost (Eridanous, Lidl)

Rapsolja och salt

Stek upp lök och morötter i olja och salt, lägg i delade champinjoner och några msk Kikkoman. När det är färdigstekt blanda i crème fraiche och chilipesto, låt broccolibuketterna puttra med i en minut och tag av wokpannan från plattan och rör i små fina ärtor. Bryt i feta osten innan servering, förslagsvis med Basmatisris.

-Inlägget innehåller reklam för  vegetarisk matkasse från Citygross-

Posted in Mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.