6 saker att ha koll på om du byter till Göta energi elbolag!

Det är inte så svårt som det verkar!

-Annons för Göta Energi-500 kr i matpengar

Innan du byter elbolag, jämför med ditt elbolag du har idag!

Gör så här, ta fram din nuvarande elfaktura, där finns all information:

1) Vilket elområde du bor i eller har ditt fritidshus

elområdeSe vilket elområde du har här!

2) Om du idag har FAST eller RÖRLIGT elpris

3) Månadsavgiften

4) Din anläggningsinformation

5) Din årsförbrukning

6) På fakturan brukar det även stå hur lång bind- och uppsägningstiden är! Om du är osäker ring och fråga! Göta Energi sköter flytten av din elleverans från ditt tidigare elbolag med en bindning upp till 30 månader! När bytet är klart hör de av sig och meddelar vilket datum Göta Energi börjar leverera el till dig. Källa

Och är inte det nya erbjudandet bättre har du i alla fall uppdaterat dig på vad du faktiskt har idag!

– Har du rörligt elpris bör du vara aktiv och hålla koll på prisutvecklingen.

– Vill du hellre ta det lugnt så rekommenderas ett avtal med fast pris i ett eller tre år. Det finns två varianter: Vintertrygg och Fast-el.

Men om man bor i lägenhet påverkas inte din elräkning av årstid och utomhustemperatur, då rekommendera jag ett Rörligt elavtal Spot on som även har kortare bindningstid.

OBS! Det är endast Spot on som ingår i Göta Energis kampanj. För att ta del av erbjudandet är det viktigt att du registrerar dig via formuläret på den här sidan. Dina 500 kr får du som två rabattkuponger (á 250 kr) via sms, de skickas efter att ångertiden på 14 dagar har löpt ut. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Göta Energi AB:s avtalsvillkor för privatkunder angående UPPSÄGNING källa

Spot On Avtal Efter bindningstiden, 12 månader, löpt ut gäller avtalet tillsvidare. Uppsägningstiden för vardera part är 90 dagar räknat från uppsägningsdagen. Under eventuell bindningstid äger Kunden alltid rätt att omvandla Avtalet till någon av Göta Energis andra avtalsformer med tillämpliga avtalsvillkor.

Vintertrygg Avtal Efter bindningstiden, 24 månader, löpt ut gäller avtalet tillsvidare. Uppsägningstiden för vardera part är 90 dagar räknat från uppsägningsdagen.

Fast-el Avtal Avtalet ingås inledningsvis med en bindningstid, 18 eller 30 månader, för en bestämd tidsperiod, som innebär att Avtalet efter uppsägning kan upphöra tidigast när bindningstiden har löpt ut.

 

billig el

Posted in Rabattkoder & erbjudanden.