Idag är det rensa-papper-dagen!

Viga en dag åt papperssortering

Varje nytt år har jag som tradition att göra en grov genomgång av papper i pärmar, lådor och tidskriftssamlare och för att det ska bli av viger jag en hel dag åt detta annars är risken stor att jag tänker det gör jag sedan. Lika bra att inse att detta kommer att ta tid och så får det ta tid helt enkelt och alltid hittar man något roligt i gömmorna 🙂 och annat pyssel som man inte har avslutat!

Sedan blir det mindre och mindre papper för varje år nu när allt blir digitaliserat, vilket är skönt men samtidigt ställer det högre krav på oss att själva ladda ned de dokument vi vill spara! Många pdf e-fakturor t ex försvinner när de är betalda!

När sorteringsdagen är färdig känns det så skönt att man är mer organiserad och redo för år 2020 och automatiskt bli man mer motiverad!

 

pärmar