3 st städtips till toaletten

Pankpraktikan innehåll

Månadsarkiv

Hygieniskt och miljövänligt!

3 tips som alltid håller toaletten fräsch i alla lägen!
1 ) Installera en handdusch till handfatet som når toaletten så att smutsrester kan spolas bort enkelt med hett vatten!
2 ) Använd en gammal rengöringssprayflaska och fyll den med vatten och några % rengöringsmedel och spruta på wc papper och torka av toaletten uppifrån och ned dagligen, med fördel innan number two ("plumspapper")
3 ) Om man inte har krandusch eller slangen inte når toaletten kan man använda en kanna med varmvatten och skölja bort rester och en gammal duck-formad plastflaska för att komma längst upp i skåran där det brukar finnas kalkavlagringar som lossnar med fördel med hett vatten.

 

Annons för Fyndiq

Produktbeskrivning

Förläng kranen med detta praktiska duschmunstycket! Munstycket i gummi kopplar du enkelt ihop med kranen, det är bara att trycka på den 110 cm långa slangen på kranen. Munstycket fungerar lika bra både när du behöver tvätta av håret i vasken eller när ditt husdjur har blivit smutsigt och behöver sköljas av.
Läs hela produktbeskrivning här!

 

 

Annons för Klingel

Produktbeskrivning

  • Antikalknoppor gör rengöringen enkel
  • Snabbfäste
  • Smidig och enkel användning med extra lång slang i rostfritt stål

    Läs hela produktbeskrivning här!

Posted in Dagens Tips.