Välkommen till Pankpraktikan

En sprudlande sida full av inspiration, tips & råd och hjälp att hitta bra erbjudanden och kampanjer!

Bildgalleri Compact living

115 förslag till biförtjänster och födkrokar från 1940-talet

Bildgalleri Påhittigt / creatively

Bildgalleri Syslöjd

Bildgalleri Återbruk / reuse

Överlevnadsråd från Pankpraktikan

De senaste inläggen från bloggen

Vidare till bloggen!

 

Trixie transportväska/Ryggsäck Elegance från Zooplus En praktisk transportväska som både kan användas som rullväska eller ryggsäck. Perfekt för att smidigt transportera den lilla hunden, valpen eller katten på promenad eller resa.


Våra husdjur är så mycket mer än bara djur. De är familjemedlemmar som vi har valt att dela våra liv med. De får oss att skratta när vi kanske inte är så glada, de motiverar oss att kliva upp ur soffan och de lär oss från tidig ålder vikten av att ta ansvar. De skapar balans i hemmet och ger oss den sortens ovillkorliga kärlek som endast ett husdjur kan ge.  Animigo erbjuder ett varierat utbud av kvalitetsprodukter; nyttiga, naturliga och smakrika, samt tips, tricks och roliga idéer för hur man håller sin husdjurskompis lycklig och frisk.

 


Detta är The General Prepper, Sveriges största e-varuhus med utrustning för prepping och bushcraft. Hos dem hittar du allt som behövs för krisberedskap i och utanför hemmet.

Spännande bilder

Billig men storslagen blomrabatt

ODLA

KONTAKT

PS Inga fonder eller stipendier sökes via Pankpraktikan! Se kontaktuppgifter under respektive stiftelse och kontakta dem för mer information!

 

Pankpraktikan på Facebook

Mulle Mecks lekpark

Mulle Mecks lekpark