2 Comments

 1. Alltså en underbar sajt för oss fattiga krigare som jag haft mycket nytta av. Tack ! Men vad gäller stiftelser och fonder önskar jag att dom kunde grupperas efter stad/län så man slipper gå igenom alla sidor vilket är tidskrävande och jobbigt. Samt en grupp för ”hela landet” då. I dessa datatider borde det väl gå att ordna? Bara ett önskemål, en fråga.
  Vidare har jag en del tips själv men vet inte om dom är riktigt rumsrena och passande? Men jag har överlevt i många år som ensamstående mor och nu som fattigpensionär och har en del småknep för att dra ner kostnaderna lite här och där samt att jag tycker vi alla borde sträva efter återanvändning pga miljön och naturens sinande resurser.
  Jag tänker på t ex när kattsanden tog slut och jag hämtade ”ny” i sandlådan på gården i skydd av mörkret och med barnens spade i näven haha… Alltså inte jämt men vid 2 tillfällen när läget var riktigt illa. Idag är barnen vuxna och minns linssoppa med vatten,lök och tomatpuré i tub. Dom avskydde det då men skrattar idag åt denna kost. Soppa på en spik kallade jag det. Vänligen farmor Vera

  • Fonder finns grupperat efter län på Länsstyrelsens hemsida!
   Varför jag har valt allt lägga fonder med namn i olika inlägg är för att Googles sökmotorer ska hitta dem så man hittar dem också när man googlar!
   Mvh
   PP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.