Få gratis tandvård

Få en gratis tandläkarundersökning

 

allmantandvard

Få en gratis tandläkarundersökning 
– bli en av våra nya testpiloter

Aqua Dentals mål är att skapa Sveriges bästa tandvård.  För att fortsätta hålla samma höga kvalitet på alla våra kliniker behöver vi din hjälp. Vi söker nya testpiloter. 

 Aqua Dental har i dag tio kliniker, varav åtta ligger i Stockholm och två i Göteborg. Vår målsättning är att skapa Svergies bästa och tryggaste tandvård. Vi vill ge dig som patient det bästa bemötandet och den bästa tandvården. För att upprätthålla hög kvalitet, fortsätta utvecklas och ta vidare steg mot vårt mål behöver vi din hjälp. Nu kan du vara med och hjälpa oss att skapa framtidens tandvård. Vi söker nya testpiloter.

Hjälp oss - få gratis tandvård

Allt du behöver göra för att bli testpilot är att fylla i nedanstående formulär så kommer vi att boka in dig på en basundersökning. Efter ditt besök återkommer du till oss med ett ifyllt frågeformulär där du utvärderar ditt tandläkarbesök. Som tack för hjälpen bjuder vi på basundersökningen, upp till 890 kronor.  Vill du göra ytterligare behandlingar står du för kostnaden själv. Har du innestående ATB (allmänt tandvårdsbidrag) så dras det. Det blir inte enklare än så. 

https://www.aquadental.se/gratis-tandvaard-bli-testpilot?utm_source=expressen_testpilot&utm_medium=expressen_banner&utm_campaign=expressen_testpilot&utm_content=expressen_testpilot1

 

 
 
 
 
 
Posted in Dagens Tips.