Många Evidensia djurkliniker har nu kampanjerbjudanden vid kastrering!

Rabatt på kastrering, inkl id-märkning med chip och vaccinering

Om din hund eller katt inte ska användas till avel eller utställning kan kastration vara ett alternativ. Den minskar risken för vissa sjukdomar och påverkar många oönskade hormonstyrda beteenden till det bättre. Vi har lång erfarenhet av kastration på hund och katt och hjälper er gärna. Varmt välkommen att kontakta Evidensia Växjö för tidsbokning eller rådgivning.

Läs om hur kastration går till här.

*Erbjudandet gäller för hund och katt under perioden 15/1-28/2-2019 och pris varierar baserat på kön och/eller vikt. Gäller ej akuta eller medicinska fall.

Kom till Evidenisa i Göteborg för kastration innan sista mars! Då ingår ID-märkning med chip och vaccination i priset. Du får också med en provförpackning kastrationsfoder. Välkommen att boka tid för din katt direkt.

*Värde 1200 kr. Erbjudandet gäller enbart katter under perioden 7 januari t.o.m. 31 mars 2019.

Se om din Evidensia har kampanj där du bor->>

 

Glöm inte att beställe rehab body innan kastrering!

Posted in Rabattkoder & erbjudanden.