Gör kantarellplockningen till en gemensam mission med din hund

Lär din hund att söka kantarell

Annons för Bokus

Kantarellsök : lär din hund söka kantareller med Monica och Tilde 99kr

Vill du hitta en rolig och meningsfull sysselsättning för dig och din hund? Nu kommer äntligen vår nya bok som lär dig och din hund att söka kantareller!

Boken är skriven med enkel och lättfattlig text och innehåller mängder av instruerande foton. Den är uppbyggd på precis samma sätt som bestsellern Första Valpboken vilken frekvent har legat i topp på försäljningslistorna under de senaste 10 åren. Ännu en bok för hela familjen, skriven av två pedagoger.

Du får också tillgång till filmer som visar hur du ska arbeta.

Boken innehåller en träningsplan med ett förslag på hur och vad du kan göra för att få bästa resultat. Det enda du behöver är kantareller - torkade, frysta eller färska. Du kan börja din träning inomhus och lära in kantarelldoften. Alltså kan du starta precis vilken årstid som helst! Mer info här!

Posted in Bra Erbjudanden, kul.