Frisk katt med B-vitamin

Vitamin B12 behövs för att kroppen ska kunna tillverka röda blodkroppar, för cellernas ämnesomsättning och för att musklerna ska kunna få snabb energi.

Lakrits

Vår förra katt var en riktig järnlady, en svart liten bondkatt som ville ha ut max av livet. Åt måttligt, sov lite och ville gärna ut och motionera och upptäcka världen. Ångest och rädsla var för veklingar enligt Lakrits och energin skulle man lägga på vettiga saker som att leva fullt ut. Alla skönhetsbehandling var välkomna som kardborreborstning till dammsugning! Hon var absolut inte dumdristig utan var jäkligt street-smart, hon levde i stan men tyckte det var lika naturligt att följa med till landet eller åka båt, alltid med hög svansföring och grace! Och nåde den som inte uppförde sig och var gapig, den bet hon direkt.

Hon frossade inte i mycket, på sin höjd 4 tinade små räkor men något hon verkligen gillade var Dogmans B-vitamin! Godis enligt Lakrits men hon fick inte mer än två om dagen. Ska tillägga att det var endast Dogman som dög!

Kanske var det därför hon var så frisk i kombination med bra gener!? Vår Lakrits blev 18 år och lämnade ett stort tomrum ?

vitamin katt

Finns att köpa på Ullared Lantmän för 25 kr asken, fraktfritt!

Posted in Dagens Tips.