När man känner sig skön blir man underbar :)

Behagliga kläder som man väljer för sin egen skull för att må bra!

-Annons för Hängmatta-Jag fick glädjen att välja produkter från Hängmatta som har en massa störtsköna kläder som man verkligen vill hänga och bara vara i. Jag bestämde mig för sommarkläder som passar när det är varmt och man bara vill njuta av livet och inte ha kläder som sitter åt!

Och blommor älskar jag, det har väl inte undgått någon som följer mitt Instagramkonto 😉 därför blev jag mycket förälskad i Flower Bagen.

Det är one-size på kläderna jag valde och jag är 160 med trivselvikt och det fungerade fint!! Jag var orolig att banden skulle vara för långa vid axlarna men det var inga problem men jag gillar inte när Bh-banden syns så jag valde att ha ett linne under och till sommaren kan man ju ha kläderna till stranden med bara bikini under istället.

Classic Jumpsuit Black Warm Grey

Storlek: One-size

Material: 85% Bomull, 15% Viscose

Jättefin tjock bomull och ränderna är inte påtryckta!

Från Hängmatta

 

Flower Bag Dark Blue Base

Snygg på både in och utsida i tjock bomull. Går att använda ut-och-in också.

Med en liten svart plånbok som sitter fast i ett band.

Från Hängmatta

 

Noomi Dress Eco Warm Grey 

Storlek: Onesize

Material: 95% ekologisk bomull, 5% spandex

Enkel och kravlös men ändå med finess!

Från Hängmatta