Ta med sig en mini tvättmaskin

The Scrubba gör det enkelt att tvätta på resan

-Annons för Smarta Saker-

Portabel tvättmaskin, Scrubba Mini

Betyg på Portabel tvättmaskin i gruppen FRITID & RESA / Friluftsliv hos SmartaSaker.se
  • Lätt att ta med i packningen
  • Ren tvätt på bara några minuter
  • Välj mellan två storlekar

Med den portabla tvättmaskinen Scrubba kan du enkelt tvätta dina kläder när du är på resande fot! Scrubba är enkel att ta med och på bara några minuter har du fräschat upp dina T-shirts och underkläder i skogen, på fjället eller på hotellrummet.

Scrubba är en vattentät påse som du fyller med smutstvätt, vatten och tvättmedel upp till de streckade linjerna på sidan. Efter att du stängt det vattentäta låset och släppt ut överflödig luft genom luftventilen kan du börja knåda påsen. Påsen har en knottrig sida som fungerar precis som en gammaldags tvättbräda som du gnuggar kläderna mot. Mer info!

 

Posted in Dagens Tips.