Vatten & sommar med träning

40% rabatt på SUP brädsats

Annons för SportproffsenFitNord Aqua 300 är en uppblåsbar och robust SUP-bräda som passar hela familjen – en allround bräda där du inte behöver oroa dig för att trilla i vattnet. 2021 års modell inkluderar en mer lättanvänd ventil och förbättrad pump och paddel.

Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång med denna roliga och populära vattenhobby. SUP-bräda, paddel, fenor, pump och fångrem att fästa på ankeln för säkerhet. Allt ryms i en praktisk ryggsäck som medföljer och brädan är klar för användning på under en kvart.

Perfekt för nybörjaren

Aqua 300-modellen är extremt robust och är 300 cm lång, 76 cm bred och 15 cm tjock. Allround brädan är rundad vilket gör den enkel att använda och idealisk för nybörjaren. Den rekommenderade maximala vikten är 120 kg (lastkapacitet 140 kg). Lastar du brädan tyngre kommer den gå djupare i vattnet och bli svårare att styra. Behöver du högre lastkapacitet rekommenderar vi istället FitNord Aqua Pro 330.

Kraftfull pump ingår

I startpaketet ingår en kraftfull pump som fyller brädan på cirka 10 minuter. Hur mycket brädan behöver fyllas kan också variera utifrån användarvikt: För en lättare person räcker det att pumpa upp brädan till 10-12 PSI, medan en tyngre paddlare kan behöva öka trycket till 15 PSI Notera att manometern initialt visar noll under ganska lång tid, även när SUP-brädan börjar kännas kompakt – trycket börjar stiga först när pumpen får motstånd. Trycket börjar stiga först när pumpen får motstånd. Den medföljande paddeln är hopfällbar och justerbar på längden. Paddeln är även fylld med skum för att förhindra att vatten tränger in. Mer info här!

Posted in Rabattkoder & erbjudanden.