Spara ström, pausa dammsugningen och använd fibermopp

Även det bästa alternativet för golv som inte ska utsättas ofta för våttorkning. Bra golvvård helt enkelt!

Annons för Staples- Ja swiffra! Samma teknik men detta är i storpack och därmed ett mycket billigare alternativ! Till er som redan har swiffrat behöver jag inte övertyga hur effektivt och enkelt det fungerar mot damm, hår och päls men ni andra kanske ska börja nu för att sänka elkostnaderna eller om det blir elbrist.

Jag har en plattmopp sedan tidigare som man bara trycker ned hygienremsan i, så det spelar ingen roll vilken storlek jag köper men vill man ha en tillhörande utrustning som proffsen, se nedan! Annars finns det säkert skaft i en butik som passar eller klippa till remsorna!

Statisk engångsmopp för torrstädning som drar åt sig fint damm och smutspartiklar.

 

Posted in Dagens Tips.