Världens bekvämaste hantverks- varselbyxa från Fristad

Varsel hantverkarbyxa jogger 2519 SSL, klass 1

Annons för Fristad

Varselbyxa med fantastisk komfort i ett mjukt och smidigt stretchmaterial med andasfunktion. Bekväm och följsam som en träningsbyxa, men fullt utrustad hantverkarbyxa med många fickor och funktioner. Har formstickade följsamma knäfickor i slitstark CORDURA® och en vattentät benficka som passar perfekt för t ex mobilen. Unisexmodell som passar både män och kvinnor.
  • Mjuk och bekväm
  • Certifierade tillsammans med våra knäfickor
  • CORDURA®-förstärkt
Färg: Varsel Gul/Svart

Teknisk beskrivning

Mjukt 4-vägs stretchmaterial / Andasfunktion / Verktygsfickor och gylf i vävt material / Linning i vävt material med ribbstickade infällningar och reglerbar dragsko / Ribbstickning med CORDURA® i midja och på fram- och bakfickor / 2 löst hängande CORDURA®-förstärkta spikfickor, den ena med 3 mindre fickor och verktygshällor och den andra med en extra ficka / 2 framfickor / 2 sidfickor med dragkedja / Dubbel förstärkt grensöm / Hammarhank / 2 bakfickor med dragkedja / CORDURA®-förstärkt tumstocksficka med pennficka samt knapp och hälla för kniv / Benficka med telefonficka, id-kortsficka och vattentät ficka med dragkedja / Utsatta fickor är nitförstärkta / Formstickade knäfickor av CORDURA® med öppning utifrån / Knäskydden i knäfickorna kan höjdjusteras / Ribbstickade muddar med CORDURA® i bensluten / Godkänd enligt EN ISO 20471 klass 1 och EN 14404 tillsammans med knäskydd 124292 (9200 KP) / OEKO-TEX®-certifierad. Mer info!
Posted in Dagens Tips, Rabattkoder & erbjudanden.