Vill du vara med på Farmen sommaren 2022?

Uttagning sker löpande från mars till maj

Sök till nya säsongen av Farmen källa

Nu söker TV4 nya deltagare till nästa säsong av Farmen. Uttagning sker löpande, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Känner du någon som vill kastas 100 år tillbaka i tiden och leva en sommar på en gård långt ifrån uppkoppling och civilisation? Eller är det kanske du? Då ska du ansöka till nästa säsong av Farmen som spelas in under sommaren 2022.

Läs mer och sök här så snart som möjligt - uttagning sker löpande från mars till maj.

Ansökan och dess frågor

Observera att TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Lycka till!

Posted in Dagens Tips.