Måndagskoll på matbutikerna

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av General Picchu (@adventure.cat.picchu)

Veckanskampanjer

Jag satte ett -EJ REKLAM TACK! på dörren sedan flera år tillbaka vilket alla utdelare har respekterat! Gud så skönt att slippa en massa reklam som dräller ned i brevinkastet som stressar och sedan ska man bära bort eländet till återvinningen också! Och vilket slöseri med papper och energi! Urdumt! Nää jag förstår inte att jag inte kom till skott tidigare…det var väl det där ”man kan ju missa något!” Men det gör man inte! för reklambladen ligger ute på nätet innan de har hunnit dela ut dem! man upptäcker fynden först…innan de tar slut! En liten länklista till matbutikernas kampanjblad (en del butiker har lokala erbjudanden, sök efter din lokala butik för rätt information)

Trevlig läsning!

 

 

Vill du ha hjälp att hitta de där guldkornen som du kanske annars missar?

Annons för Bookie

Så här ser en Bookie-månad ut

Varje månad presenteras 5 riktigt läsvärda böcker blandat av historiska romaner, poliskrim och de perfekta bokcirkelböckerna med tårdrypare, familjedrama och spännande debuter. Ibland smyger det sig nog in någon härlig faktabok också. Kort och gott det bästa och mest intressanta just nu!

Du väljer den bok du vill ha och får den direkt hemskickad.

Vill du inte ha någon av de 5 gör du inget alls (vi skickar aldrig hem någon bok om du inte gjort något val).

Om du inte väljer någon bok får du istället ett tillgodo på en bok som är giltigt i 12 månader.