Odla inomhus på vintern

Drivbänk med lysrör och bevattning, perfekt för förkultivering eller inomhusodling.

Annons för SmartaSaker

  • Odla året runt
  • Lättskött och självgående
  • Självbevattning upp till 14 dagar

Praktisk inomhusdrivbänk från SmartaSaker.se som är perfekt för försådd eller inomhusodling. Den förlänger även hållbarheten på färska kryddor som du köper i affären. Belysningen efterliknar riktigt solljus och ger plantorna det ljus de behöver för att trivas även under de mörkare årstiderna.

Det smidiga bordsformatet gör inomhusdrivbänken lättplacerad. Och efter att du planterat i de små odlingslådorna och fyllt på med vatten är inomhusdrivbänken lättskött och självgående. Beroende på klimat (värme, kyla, exponering för sol m.m.) så ger inomhusdrivbänken upp till 14 dagars självbevattning.

Fyll vattentråget med vatten och lägg bevattningsmattan över de upphöjda plattformarna. Se till att ena änden av mattan ligger i vattnet och ställ sedan de fyra odlingslådorna på mattan. Bevattningsmattan suger upp vattnet från vattentråget och förser växterna med vatten genom de små hålen i botten på odlingslådorna.

Vidare information>

Posted in Julklappstips, Trädgård.