Tack Babben Larsson! du har förgyllt min träning på gymmet i en hel vecka :D

Lyssnat på ljudboken -Jag vägrar dö nyfiken uppläst av Babben Larsson

Annons Bokus Play

- De flesta av oss är ju ganska koncentrerade och kan se sambitna ut när vi tränar men med Babben Larsson gick min träning lekande lätt, gick 4 km med ett stort leende. Jag visste ju att jag gillar Babben men boken var verkligen en energikick och mentalt upplyftande. Och det visade sig att man inte  behövde höra kapitlena i ordning (för det klarade tydligen inte min gamla mp3 spelare av), varje kapitel är fristående berättelser med olika händelser från Babben Larssons livsresa och insikter som hon har lärt sig om sig själv och andra.

Helt underbara berättelser som bjuder på många skratt, en riktig feelgood bok!

Jag vägrar dö nyfiken Ljudbok av Babben Larsson

Mer info på Bokus Play>