Få rent i toalettstolen

Tips på hur du blir av med ingrodd skit i toalettstolen

Varje gång jag flyttar får jag flyttstäda två gånger 😥 för många håller inte efter eller slarvar med sin del av flyttstädningen!

Denna gång fick jag en omöjlig toalett som hade bruna rester nere i kröken på sidorna! Så vidrigt! Retade mig varje gång jag såg skiten!

Jag testade Ajax, Gif, 3 dl bikarbonat + 3 dl ättiksprit med kokande vatten, mycket Klorin över natten, diskmaskinstabletter, mycket gick bort men det satt liksom kvar på en sidan som en ingrodd brun kaka. Fick tips om Kalkosan, rotade i städskrubben och hittade en flaska Melitta antikalk, finns ingen innehållsförteckning (tydligen hemligt) men varning för att det kunde fräta i ögonen.

Spolade hett vatten i toaletten länge med Handy Man, sedan körde jag i hela flaskans innehåll över natten och ja det funkade, hela kakan släppte, bye bye ditt bajs 😆 Härligt med en helt vit och skinande krök!

Melitta ANTI CALC flytande avkalkningsmedel finns att beställa på Fyndiq.se för 119kr, Direktlänk⇒

städa toalettstolen

Posted in Dagens Tips.