Bästa kattsanden / kattströ

Vi har Cat`s Best Ökoplus och är jätte nöjda! Katten med ?!

Annons för Vetzoo

Cat´s Best Original ♥♥♥♥♥ är betydligt drygare än vanligt klumpbildande kattsand eftersom vätskan binds mycket effektivt i kapillärerna i de naturliga växtfibrerna. Därigenom är Cat's Best Original också sparsammare i förbrukningen och betydligt mer ekonomiskt är många andra sorters kattströ.

Cat´s Best Original i överblick:

  • Kattströ av växtfibrer
  • Extremt luktbindande, doftar naturligt gott, utan konstgjorda tillsatser
  • Kan slängas i komposten och är till 100 % biologiskt nedbrytbart: kattoaletten kan tömmas i komposten eller i biotunnan (observera lokala bestämmelser), de dagliga klumparna kan kastas i toaletten
  • 100 % luktabsorberande aktiva träfibrer: fina växtfibrer används vid tillverkningen av kattsanden, de härstammar från regional, obehandlad tall och gran som fälls och rensas ur beståndet för att bevara naturliga, friska skogar (skogsvård)
  • Mycket drygt: grundfyllningen i kattlådan räcker i upp till 7 veckor, betydligt längre än konventionellt kattströ
  • Högabsorberande - upp till 700 % fuktupptag jämfört med den egna vikten
  • Klumpbildande och dammar mycket lite
  • Lätt att transportera
  • Kan kastas i toaletten: tillverkas av naturliga växtfibrer som, liknande toalettpapper, löses upp redan i toaletten och därför inte orsakar problem i vattenledningar eller reningsverk. Var noga med att spola ordentligt och en extra gång efteråt. Använd en kattsandsspade med en liten handsopskyffel under när du bär bort till toaletten.
  • Använd en stor kattlåda och fyll på med Ökoplus så det blir ca 5 cm djupt! Hur smidigt och enkelt som helst att hålla rent! Klumparna lägger sig på botten så dra spaden längs botten och frigör klumpen först sedan är den bara att skyfflas bort.

För mer information>

Tips:
Kasta bara mindre mängder i toaletten!
Endast enskilda klumpar ska spolas ner i toaletten!