Odla i trapp-formation

Vilken inspirerande bild av @MIAslillaGRÖNA

odla i trappa

miaslillagronas profilbild

miaslillagrona

Det växer på i odlingslådorna. Tyvärr har några av zinniorna inte klarat sig så bra. Kommer att plocka bort dem och stoppa in nåt annat istället. De svarta krukorna till vänster upp i bild har jag gjort iordning för att plantera tomater i. Stoppade i bokashi i dem så nu får de stå ett par veckor innan jag planterar i dem. Ska bli så spännande att se om skörden ökar?? Var en sväng till Zetas idag med en fin vän och njöt av de vackra växterna och kom hem med ett par plantor jätteverbena. De ska oxå få bokashikompost att leva av??

 

Posted in Trädgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.