Köpa fläkt / luftkylare

Känns kanske inte som rätt läge men nu är de inte slutsålda och är billigare!

Annons för Apotek365


https://www.apotek365.se/products/artic-air

Kompakt och ekonomisk luftkylare

Arctic Air ™ är lätt att använda – häll bara vatten i tanken, anslut enheten och njut! Det är en luftkylare som låter dig skapa din egna fräscha och svala miljö. Justera bara fläkten till den temperatur du vill ha, och sen är det klart! Vattentanken på 750 ml räcker för att hålla enheten igång och kyla ner luften omkring dig i 8 timmar. Enheten har en tyst fläkt med tre hastigheter och justerbara luftutlopp.Arctic Air ™ är miljövänlig!

Luftkylaren använder ett avdunstningsfilter för att kyla luften. Det drar in den varma luften i rummet, och omvandlar den genast till sval uppfriskande luft! Arctic Air Ultra kyler endast ner luften omkring dig, där det behövs som bäst, och den drar inte mer el än en liten fläkt! Passar alla jordade uttag.

Arctic Air Ultra är liten och kraftfull. Tack vare dess kompakta storlek kan du ställa den på ditt skrivbord, nattduksbord, soffbord – var du vill!

 

Posted in Dagens Tips.