Adidas Stan Smith sneakers av återvunnet material

END PLASTIC WASTE

Annons för adidas

Se hela utbudet av Adidas Stan Smiths End plastic waste sneakers med återvunnet material >>

Nu mer hållbar

En design som knappt förändrats sedan 1973. Men tiderna kräver förnyelse. Men inte i stilen eller känslan – utan hur de tillverkas. Det är dags för vår klassiska Stan Smith att bli mer hållbara. Ännu mer tidlösa. Utan att tumma på den välkända designen har vi återskapat Stan Smith-sneakern med en ovandel i återvunnen Primegreen. En ny standard för hållbarhet, skapad i en klassisk siluett. För stil och hållbarhet ska inte bara gå hand i hand – de hör också hemma på fötterna.

Det är allt en del av adidas arbete mot plastavfall, med att endast använda återvunnen polyester i våra produkter till 2024. Genom att fräscha upp våra ikoner i en mer hållbar stil tar vi ett steg närmare mot en renare framtid.

Förutom den klassiska versionen har den nya Stan Smith-kollektionen flera varianter som pryds av några favoritkaraktärer från Disney, Pixar, Marvel, och Star Wars. Med inspiration från gröna ikoner som Kermit, Groot, Yoda, WALL-E och Hulken har varje modell detaljer och inslag från deras universum. Det är dags att sätta fart med den här mer hållbara statement-sneakern.