Accessoarer med reflex

Annons för Minfot

minfot gå rätt

Reflextofs

Reflex som är formad om en dekorativ och söt reflextofs som du kan hänga på väskan, jackan eller andra accessoarer. 

Reflextofsen är designad i högkvalitativt 3M reflekterande material som uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden för personliga reflektorer (CE EN13356) Reflextofsen är även designad i blyfritt material.

Reflexen har en unik design med flera olika färger en en smidig karbinhake i guld som gör det smidigt och enkelt att sätta fast reflexen, men också flytta dem mellan dina olika accessoarer. 

Reflexen gör så att du blir synlig i trafiken, både för bilar, cyklar och andra fotgängare. Perfekt under de mörkade dagarna på året, eller som en söt accessoar till din outfit. 

Reflexmössa

Hjorton Fleece Burgundy är en fodrad mössa med reflex som gör dig synligare i mörkret och som samtidigt håller dig varm. Fodrad mössa med reflex som passar perfekt till årets alla kalla, mörka dagar.Reflexmössan är designad så att du smidigt och enkelt kan använda reflex och bli synlig i trafiken, både för bilister, cyklister och andra fotgängare.

Reflexen är designad med ett 360 mönster i modellen Hjorton och är CE-Märkt.Reflexen är tillverkade i 3M Scotchlite som är ett av de säkraste och bästa reflexmaterialen som finns på marknaden.

Reflexen är testade hos RISE (Research Institutes of Sweden), och certifierade enligt EN 13356 (personreflexer). Mössan är designad med bomullsjersey och fleecefoder som ger mjuk komfort men också värme.

Posted in Dagens Tips.