Gå i Kloster för återhämtning

Stiftelsen Den Evangeliska Mariavägen i Östergötlands län

Stiftelsen Den Evangeliska Mariavägen i Östergötlands län
ÄNDAMÅL

Stiftelsen har till ändamål att i hus och hem som upprättats eller kommer att upprättas på kristen, kyrklig grund av Mariadöttrarnage ensamstående kvinnor möjlighet att med Jungfrun Maria som förebild förverkliga kallelsen till ett gemensamt liv i bön och arbete under de tre evangeliska råden – klosterliv skapa en atmosfär av stillhet och gästvänlighet för människor – främst kvinnor – till läkedom, vila, krafthämtning och förnyelse ge möjlighet till samtal och till att deltaga i ett klosters fasta, regelbundna böne- och gudstjänstliv.

Heliga Hjärtas Kloster 107

592 93 BORGHAMN

0143-21020

klostret@heligahjartaskloster.se

 

Posted in Fonder & Stipendier.