Självhushållning : en handbok för realister och drömmare av John Seymour

Julklapp till barnbarnen?

Annons för Bokus.com

Självhushållning : en handbok för realister och drömmare av John Seymour

En suverän bok om självhushållning som alla borde ta lärdom av. Har dykt upp många uppdaterade versioner under åren för efterfrågan fortsätter från vetgiriga som vill göra saker själva och förstå hur det fungerar.

I den står allt man behöver veta för att överleva på 5 hektar. Hur man åker bil som drivs av koskit, hur man renar avloppsvatten, gör egna solceller. Rubbet. Nya upplagor kommer hela tiden. Bra julklapp till barnbarn? Kanske inspirera dem att tillverka en egen spade och gräva i en jordplätt i stället för att spela på datorn? Sveriges yta är 40,7 miljoner ha. Det finns mycket att gräva i - förutsatt de delar med sig. Nostalgi? Naivt? Ja, men det är roligt att fantisera om att de ändå kan börja om och klara sig när batterierna tar slut. Perfekt bok att förkovra sig i vinter!

Just nu finns 5% rabattkod på Bokus, se vidare här!

 

Posted in Rabattkoder & erbjudanden, Trädgård.