Pernilla Andersson Dregen Stiftelsen

PADstiftelsen

PAD Stiftelsen har beslutat att dela ut två stipendier om 20.000 kronor. Denna gången satsar vi på barn med NPF diagnoser. Stipendium 1 går till utbildning av assistanshund för ett barn med autism. Stipendie 2 bidrar till fortsatt bildpsykoterapi för att främja språkutvecklingen hos ett annat barn med samma diagnos.
Styrelsen önskar all lycka till barnen och föräldrarna och hoppas bidra en bit på vägen

https://www.padstiftelsen.se

Syftet med stiftelsen kommer vara att uppmärksamma kognitiva hjärnsjukdomar som Alzheimers sjukdom, men även ge barn som på olika sätt behöver stöd, hjälp att få sina röster hörda. Det kan t.ex. handla om barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Anhöriga till drabbade personer kan också få råd och hjälp genom stiftelsen. Ett stipendium ska delas ut till de/den som gjort en extraordinär insats för humanismen, som höjt en röst för de som inte kan tala själva.

Ni kan donera pengar via Facebook eller via Swish 070 600 69 65

Stiftelsen Pernilla Andersson Dregen
c/o von Euler & Partners AB
Cardellgatan 1
114 36 Stockholm
www.voneulerpartners.se

Kontaktperson: Adam Bäcklin
adam@voneulerpartners.se
073 533 05 37

Länkar till artiklar:
TV4 Nyhetsmorgon
Aftonbladet
Newsner