24 dec ”En anständig jul” på Pustervik

Järntorgsgatan 12-14,Gothenburg

Organized by : Truckstop Alaska 

 

"För tredje året i rad så firas En anständig jul på Pustervik i samarbete med Truckstop Alaska.
Nu söker vi frivilliga som vill vara med och hjälpa till med tex tillredning av mat, servering, plocka bord, diska osv. Vill och kan du så är du mer än hjärtligt välkommen! Vi slår upp portarna på Pustervik klockan 12.00 och stänger 20.00. Hjälp behövs både innan, under och efter!

Mat skänks av diverse olika restauranger i stan och kläder av olika organisationer. Nytt för i år är att vi även vill kunna ge de som behöver och vill ha ett litet hygienkit. En bristvara förra året var tomma plastbyttor till gäster som vill ta med sig mat så har du några över så ta med dig!"

Intresseanmälan, frågor, tips och idéer lämnas till enanstandigjul@gmail. com

Väl mött!

Posted in Bra Erbjudanden, Dagens Tips, Mat.