Dammsuga kissekatten ?

Pälsvård

Jag har filmen på skrivbordet men WordPress tillåter inte att jag lägger upp denna mp4 film direkt på hemsidan!?

Men jag kunde lägga upp på Facebook! Gå med i Pankpraktikansclub så kan du se filmen, bara att trycka på bilden ovan så kommer du vidare!

Vår älskade Lakrits hade pansarpsyke och var klok som få och jag tror faktiskt hon förstod att dammsugning hjälpte henne med pälsvården. Det var inget vi lärde henne men hon var helt orädd för det mesta så när tillfället kom så föll det sig naturligt. Men om man vill vänja en lite mer försiktigt katt kanske man kan suga upp kattmynta så det lukta gott när man kör, kanske mer inbjudande?

När hon blev äldre tog jag våta händer genom pälsen och sköljde av händerna över en skräpsil i badkaret, mycket effektivt, plus att hon slapp jobba så mycket och behövde inte spy upp hårbollar.

Vår älskade Lakrits blev 18 år, hon var en tuff dam som gillade alla lägen, alltid med hög svansföring, hon trivdes i sommarstugor, båtar likaväl som hon spatsera kaxigt på trottoarer mitt i stan. Du var bäst Lakrits ? R.I.P. ?

 

 

Posted in Dagens Tips.