Detta tar bort etiketterna! Har testat! Det fungerar!

Efter att ha testat åtskilliga recept och knep att bli av med etiketter hade jag nästan gett upp för det har alltid slutat med att jag har fått använda bensin vilket jag fasar för genom att jag får lätt migrän av bensinångorna.

Återigen hade jag två burkar i diskhon som jag hade blötlagt i dagar utan att etiketterna hade lossnat överhuvudtaget. Plötsligt i ett Hack bildspel säger de matolja och bikarbonat. Lite trotsigt tar jag två matskedar av vardera ingrediens och masserar in etiketterna över diskhon. Det "smäller" lite grann av gojan på pappret!? 🙂

Efter 3 timmar sitter etiketterna fortfarande kvar ordentligt, tänker då att skiten får väl sitta kvar till imorgon. Det blev nog ca 20 timmar sammanlagt men då var det bara att dra av etiketterna, vilken lättnad.

Tvättade bort den värsta olja och sedan i diskmaskinen. De blev perfekta!

 

Posted in Dagens Tips, kul.