Rund form

Självklart är jag i form!
Rund är en form

Snygg brandvarnare

Brandvarnare Kupu, Snyggt och säkert

  • Optisk brandvarnare
  • Prisvinnande design
  • Snabb montering

Kupu är en optisk brandvarnare med prisvinnande finsk design. Kupu mottog Red Dot Design award 2011 och vi förstår verkligen varför. Med dess slimma utformning och en front av färggrant tyg kan brandvarnaren nu bli en del av inredningen och skänka rummet både säkerhet och stil. 

Kupu levereras komplett med litiumbatterier, monteringsskruvar samt dubbelsidig självhäftande tejp för snabbmontering. Hela framsidan på brandvarnaren fungerar som testknapp och de medföljande batterierna har 5 års livslängd.

Brandvarnarna är godkända och CE-märkta enligt gällande svensk standard EN14604:2005.

Design - Harri Koskinen

Finns att köpa på SmartaSaker.se

Direktlänk tryck här!

Posted in Dagens Tips, kul.